top of page

En compliment de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic d'Espanya (LSSI), l'informem que aquesta pàgina Web és propietat de SISTEMES INFORMÀTICS A MID, SL ,, en endavant SIM, amb domicili a Pl. de la Unió, 1 Edifici A 2a Planta, amb CIF B61879789, inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, ​​Tom 36.624, Foli 205, Full M-657.075, Inscripció 1a.Per a qualsevol consulta, pot contactar amb nosaltres al correu sim@sim.cat, o al telèfon 935.895.907.Aquesta pàgina Web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, quedant sotmesa a ella, tant nacionals com estrangers que utilitzin aquesta Web.L'accés a la nostra pàgina Web per part de l'USUARI és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació íntegra, expressa i sense reserves de les presents CONDICIONS GENERALS D'ÚS vigents en el moment de l'accés, que preguem llegeixi detingudament. L'USUARI en el moment que utilitza el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i se sotmet expressament a les condicions generals d'ús de la mateixa. Si l'usuari no estigués d'acord amb les presents condicions d'ús, s'haurà d'abstenir d'utilitzar aquest portal i operar per mitjà del mateix.En qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració de la nostra Web, ampliar o reduir serveis, i fins i tot suprimir-la de la Xarxa, així com els serveis i continguts prestats, tot això de forma unilateral i sense previ avís.

  • PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Tots els continguts, textos, imatges, i codis font són propietat de SIM o de tercers que als que s'han adquirit els seus drets d'explotació, i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial.L'usuari únicament té dret a un ús privat dels mateixos, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa de SIM i / o el titular dels drets per a modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o qualsevol dret pertanyent al seu titular.L'establiment d'enllaços al nostre portal no confereix cap dret sobre el mateix, i s'autoritza exclusivament a permetre l'accés a la nostra web, quedant prohibida en altres pàgines la reproducció total o parcial de les imatges i continguts del nostre portal. Així mateix, el simple fet d'establir un enllaç a la nostra pàgina web no dóna dret a atorgar-se la categoria de col·laborador o soci de SIM. Està absolutament prohibida la imitació ja sigui total o parcial del nostre portal.

  • Condicions d'accés

L'accés a la nostra pàgina web és gratuït i no exigeix ​​prèvia subscripció o registre. No obstant això, SIM per a l'ús de determinats serveis cal l'emplenament de formularis, o el previ registre. En tot cas, aquests serveis quedaran degudament identificats en la Web, amb fàcils indicacions per al seu registre.L'usuari ha d'accedir a la nostra pàgina web conforme a la bona fe, les normes d'ordre públic, a les presents Condicions Generals d'ús. L'accés al nostre lloc Web es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l'usuari, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers oa nosaltres mateixos.L'usuari té expressament prohibit la utilització i obtenció dels serveis i continguts oferts a la present pàgina web, per procediments diferents als estipulats en les presents condicions d'ús, i si escau en les condicions particulars que regulin l'adquisició de determinats serveis.Tenint en compte la impossibilitat de control respecte a la informació, continguts i serveis que continguin altres websites als quals es pugui accedir a través dels enllaços que la nostra pàgina web posa a la seva disposició, li comuniquem que SIM, queda eximit de qualsevol responsabilitat per els danys i perjudicis de tota classe que poguessin derivar per la utilització d'aquestes pàgines web alienes a la nostra empresa per part de l'usuari.SIM es reserva el dret d'exercitar les accions legals oportunes contra aquells USUARIS que vulnerin les presents condicions generals d'ús, acceptant l'USUARI que la no iniciació d'aquestes accions no constitueix una renúncia formal als mateixes, romanent aquestes vigents fins als terminis de prescripció de les infraccions.

  • RESPONSABILITATS

A posar a disposició de l'usuari aquesta pàgina Web volem oferir-li tot un seguit de continguts i serveis de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la prestació dels mateixos així com en els mitjans tecnològics utilitzats. No obstant, no respondrem de la presència de virus i altres elements que d'alguna manera puguin danyar el sistema informàtic de l'usuari.L'usuari té prohibit qualsevol tipus d'acció sobre el nostre portal que origini una excessiva sobrecàrrega de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, o instal·lació de robots, o programari que alteri el normal funcionament de la nostra web, o en definitiva pugui causar danys als nostres sistemes informàtics. L'usuari assumeix tota la responsabilitat derivada de l'ús de la nostra pàgina web, sent l'únic responsable de tot efecte directe o indirecte que sobre la pàgina web es derivi, incloent, de forma enunciativa i no limitativa, tot resultat econòmic, tècnic i / o jurídic advers, així com la defraudació de les expectatives generades pel nostre portal, obligant-se l'usuari a mantenir indemne a SIM per qualsevol reclamació derivada, directament o indirectament de tals fets. SIM queda exonerat de responsabilitat per qualsevol reclamació respecte als drets de propietat intel·lectual dels articles i imatges publicades en el seu portal, així com, no garanteix l'exactitud, veracitat i vigència dels continguts d'aquesta pàgina web, ja siguin propis, de tercers , o enllaçables a altres web sites, quedant totalment exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de l'ús de la mateixos.SIM queda exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de qualsevol reclamació, inclòs el pagament d'honoraris a advocats, per les demandes i reclamacions originades per tercers per l'incompliment per part de l'USUARI de les nostres condicions d'ús, accés i política de privacitat, o qualsevol altra reclamació per l'incompliment de la legislació vigent.L'USUARI reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d'ús del nostre portal, i reconeix que són suficients per a l'exclusió de l'error en les mateixes, i per tant, les accepta integra i expressament. L'USUARI és plenament conscient que la mera navegació per la present pàgina web, així com la utilització dels seus serveis, implica l'acceptació de les presents condicions d'ús. Tot el referent a la nostra pàgina web, es regeix exclusivament per les lleis espanyoles. En el cas que es produeixi qualsevol tipus de discrepància o diferència entre les parts en relació amb la interpretació i contingut de la present pàgina web, totes les parts es sotmeten, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als Jutjats i Tribunals de Barcelona.

  • Protecció de dades personals

La confidencialitat, el secret professional i la seguretat són valors primordials de SIM, que assumeix el compromís de garantir la privadesa de l'usuari o visitant en tot moment, i en totes les interaccions amb aquell. SIM assumeix també el compromís de no recaptar informació innecessària sobre l'Usuari. Així mateix, ens comprometem a tractar amb extrema diligència la informació personal que l'Usuari pugui facilitar a través del nostre web. De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD, l'informem que la utilització de determinats serveis en la nostra pàgina web requereix que ens faciliti determinades dades personals a través de formularis de registre o mitjançant l'enviament de missatges de correu electrònic, i que aquests seran objecte de tractament i incorporats als fitxers de SIM, titular i responsable del mateix. L'enviament referit de les dades personals constitueix el consentiment exprés a l'tractament dels mateixos, si bé de caràcter revocable i sense efectes retroactius.Així mateix li informem que tots els nostres fitxers es troben legalment inscrits al Registre General de Dades Personals de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, així com que per a salvaguardar la seguretat de les seves dades personals s'aplicaran les mesures de seguretat tècniques i organitzatives exigides en el Reial Decret 1720/2007 que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.Ús de les seves dades personalsLes dades que li sol·licitem són les adequades, pertinents i estrictament necessàries per a la finalitat per la que es recullen, i en cap cas està obligat a facilitar. Així mateix, ens certifica que totes les dades que ens facilita són certes, veraces i pertinents per a la finalitat per la qual els hi sol·licitem.La nostra pàgina Web, recull les seves dades personals mitjançant la recepció de diversos formularis i mitjançant el correu electrònic:

A l'enllaç "Contacte" ens pot sol·licitar-nos qualsevol tipus d'informació, aclariment o dubte, així com remetre-li, fins i tot per mitjans electrònics, informacions comercials dels nostres productes i / o serveis. Les seves dades seran incorporades al nostre fitxer de "Gestió".

A través dels enllaços "Particulars / Autònoms / Empreses / Salut" li oferim la possibilitat que ens faciliti les seves dades a l'efecte de facilitar-li la informació dels nostres productes i serveis sol·licitada, així com remetre-li informacions comercials de la nostra activitat que puguin ser del seu interès, fins i tot per mitjans electrònics. Les seves dades seran incorporades al nostre fitxer de "Gestió".

A l'enllaç "Newsletter" ens pot facilitar la seva adreça de correu electrònic perquè li enviem periòdicament les nostres Newsletters. Les seves dades serà incorporades al nostre fitxer de "Gestió". En qualsevol moment a través del web, podrà donar-se de baixa dels nostres enviaments, comunicant-ho a l'adreça de correu electrònic: sim@sim.cat

Mitjançant l'enllaç "borsa de treball" li oferim la possibilitat de participar treballar amb nosaltres. Les dades personals del seu CV proporcionats a través d'aquesta pàgina web, seran incorporades nostre fitxer "incloure nom de fitxer" la finalitat és la gestió i el desenvolupament de processos de selecció. Vostè consent expressament el tractament de les seves dades personals per a aquesta finalitat. Així mateix, li informeu-nos que tret que vostè manifesti la seva oposició, podrem conservar el seu CV per un temps màxim d'1 any. Passat aquest període de temps es procedirà a la seva destrucció en compliment del principi de qualitat de la dada.

Així mateix, posem a disposició diverses adreces de correu electrònic, amb la finalitat que ens sol·liciti qualsevol tipus d'informació, aclariment o dubte. Si vostè inclou dades personals en el seu correu electrònic, o la seva adreça conté dades personals, ens autoritza a incorporar als nostres fitxers corresponents, si SIM ho considera convenient, i aquests estaran regulats per les presents polítiques de privacitat. SIM, es reserva el dret de decidir la incorporació o no de les seves dades personals als seus fitxers.

Drets d'accés, rectificació, cancel·lació de les seves dades personals:

En qualsevol moment pot oposar-se als nostres enviaments comercials, així com exercir els seus drets d'accés, rectificació i cancel·lació en els termes establerts legalment, acudint a la direcció i dades indicades en l'inici de el present Avís Legal, aportant-nos còpia del seu DNI o document identificatiu equivalent.Comunicacions de dadesSIM l'informa que les seves dades són tractades confidencialment i són utilitzades exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades. Per tant, no cedim ni comuniquem a cap tercer les dades, excepte en els casos legalment previstos, o que l'USUARI ens ho autoritzi expressament.Seguretat de les seves dades personalsAmb l'objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, l'informem que SIM ha adoptat totes les mesures d'índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats, tal com exigeix ​​el Reial Decret 1720/2007 regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.Actualització de les seves dadesÉs important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hagi hagut alguna modificació en ells, en cas contrari, no responem de la veracitat dels mateixos.Considerem que si no cancel·la les seves dades personals expressament dels nostres fitxers, continua interessat a seguir incorporat als mateixos fins que SIM ho consideri oportú i mentre sigui adequat a la finalitat per la qual es van obtenir. SIM, no es fa responsable de la política de privacitat respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.SIM pot modificar les presents polítiques de privacitat per adaptar-les a les modificacions que es produeixin en la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, pel que exigeix ​​la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través de aquest web.

  • VIGÈNCIA DE LES CONDICIONS GENERALS D'ÚS

Les presents Condicions Generals d'Ús han estat modificades amb data 15/06/2010. En qualsevol moment podem procedir a la seva modificació: si us plau, comprovi la data d'emissió en cada ocasió en que es connecti a la nostra pàgina Web i així tindrà la certesa que no s'ha produït modificació alguna que li afecti.Per a qualsevol qüestió respecte a les Condicions d'Ús de la nostra pàgina web, pot posar-se en contacte amb nosaltres en les dades a dalt indicats.

  • POLÍTICA DE COOKIES

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic l'informem de la utilització de cookies al nostre www.sim.cat per tal de facilitar i millorar la navegació als usuaris, recordant per on va navegar en el lloc web, el seu nom d'usuari a l'registrar-se, les preferències i configuracions de visualització, i oferint a cada usuari informació que pot ser del seu interès.

Què són les galetes?

Una galeta és un fitxer que es descarrega al seu dispositiu (ordinador, tablet, smartphones, etc.) a l'accedir a determinades pàgines web. Les cookies permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, es poden utilitzar per reconèixer a l'usuari.

Quin tipus de cookies que utilitza aquest portal?

Les galetes poden ser tant pròpies (aquelles que s'envien a l'equip terminal de l'usuari des d'un equip o domini gestionat pel propi editor i des del qual es presta el servei sol·licitat per l'usuari) o de tercers (aquelles que s'envien a l'equip terminal de l'usuari des d'un equip o domini que no és gestionat per l'editor, sinó per una altra entitat que tracta les dades obtingudes mitjançant les galetes).Les taules que publiquem a continuació recullen de forma esquematitzada les galetes anteriorment descrites que concretament són utilitzades per la nostra web:cookiefinalitatDurada de la "galeta"

De sessió (galeta d'origen)

S'utilitza per identificar les preferències durant la sessió de l'usuariExpira a l'acabar la sessió. No obstant això, l'usuari pot optar per "recordar" el seu inici de sessió, en aquest cas afegim una galeta persistent. Expira a la fi d'un mesGaletes de Rendiment (galeta d'origen)S'utilitzen per emmagatzemar dades tècniques necessàries per millorar el rendiment del lloc web. Inclouen informació relacionada amb el navegador i el dispositiu de l'usuariExpiren a l'acabar la sessióGoogle Analytics (galeta de tercers)Anàlisi de perfils d'usuari, mesurament de dades de trànsitGoogle controla el temps de termini d'aquestes galetes. Normalment solen expirar a la fi d'un mesconsentiment

Si vostè consent la utilització de cookies, continua navegant o fa clic en algun link s'entendrà que vostè ha consentit l'ús de les galetes per a poder anunciades, les condicions contingudes en la present Política de Cookies i per tant la instal·lació de les mateixes en el seu equip o dispositiu.

Retirar el meu consentimentLes cookies són útils per diversos motius. Des d'un punt de vista tècnic, permeten que les pàgines web funcionin més àgils i adaptades a les seves preferències, com ara emmagatzemar el seu idioma o la moneda del seu país. A més, ajuden els responsables dels llocs web a millorar els serveis que ofereixen, gràcies a la informació estadística que recullen a través d'elles. Finalment, serveixen per fer més eficient que li mostrem, gràcies a la qual li podem oferir serveis de forma gratuïta.No obstant això, si volgués retirar en qualsevol moment el seu consentiment relacionat amb la present Política de Cookies, haurà d'eliminar les galetes emmagatzemades en el seu equip (ordinador o dispositiu mòbil) a través dels ajustos i configuracions del seu navegador d'Internet.Deshabilitar i bloquejar cookiesL'informem que en el cas de bloquejar o no acceptar la instal·lació de cookies, és possible que certs serveis no estiguin disponibles sense la utilització d'aquestes o que no pugui accedir a determinats serveis ni tampoc aprofitar per complet tot el que les nostres webs i aplicacions li ofereixen.A continuació us oferim enllaços en els quals trobareu informació sobre com pot activar les seves preferències en els principals navegadors:

Internet

Explorer

Firefox

Google

Chrome

Safari

IOS

Canvis en la Política de Cookies

És possible que actualitzem la Política de Cookies del nostre lloc web, per això li recomanem revisar aquesta política cada vegada que accedeixi al nostre Lloc Web amb l'objectiu d'estar adequadament informat sobre com i per què fem servir les galetes.

  • Contacte

Si hagués algun dubte, comentari o suggeriment sobre la Política de Cookies, pot posar-se en contacte amb nosaltres a l'adreça de correu electrònic on l'atendrem el més aviat possible.

 

bottom of page